Skip Navigation Links
Skip Navigation LinksODOS CONSULTING > Terms of use

Το www.odos.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας «ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.», που εδρεύει στο νομό Αττικής, στην Ελλάδα ( ΑΦΜ: 095662380 / Δ.Ο.Υ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ). Προτού εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε  να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που αφορούν τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.odos.gr .

 

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους και προϋποθέσεις που ακολουθούν, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.odos.gr συνεπάγεται την ρητή συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς

 

v  Όροι Χρήσης

Η ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί ήδη.

 

  v  Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www. odos.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

 

  v  Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.odos.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

 

  v  Ασφάλεια

Η ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

 

  v  Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο κωδικός χρήστη (username) και ο κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι χρειάζονται προκειμένου να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο με απόλυτη ασφάλεια.

Μπορείτε να αλλάζετε τους παραπάνω κωδικούς όποτε θέλετε, μέσω της σελίδας διαχείρισης του λογαριασμού μας. Είστε υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασής σας, σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας μία μίξη από γράμματα, αριθμούς αλλά και σύμβολα.

 

  v  Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία ?????, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

 

  v  Αυτόματη Αποσύνδεση

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 40 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ.

 

  v  Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

 

  v  Κρυπτογράφηση

Το σύστημα της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ χρησιμοποιεί διαδικασίες κρυπτογράφησης προκειμένου να σας αποστέλλει οποιεσδήποτε πληροφορίες.

 

  v  Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου συναλλαγών θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή στην ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ είναι εμπιστευτικές και η ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

 

  v  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες το www.odos.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www. odos.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένα και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία παρέχεται στο παρακάτω σύνδεσμο http://www. odos.gr/contact.aspx .

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

  v  Επιστροφή / αντικατάσταση προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ σας παραδόθηκαν διαφορετικά προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε και σε περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στα γραφεία της εταιρίας, για να διαπιστωθεί το αναφερόμενο ελάττωμα.

 

 

  v  Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις: Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση» ή «άδειασμα καλαθιού». Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210 - 93.74.800 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος ή τιμολόγησης της παραγγελίας, καλέστε μας στο 210 -93.74.800 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

 

 

  v  Τρόποι Πληρωμής

 

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας, μέσω της τράπεζας Eurobank, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά στο www.odos.gr και το μόνο σημείο όπου και σας ζητούνται είναι στη σελίδα πληρωμής της Eurobank. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι συναλλαγές μέσω της Eurobank διαθέτουν κρυπτογράφηση SSL, την μέγιστη δυνατή σήμερα. Το ποσό που χρεώνεστε αναφέρεται στην σελίδα της Eurobank. Τα στοιχεία σας εκκαθαρίζονται αυτόματα από την Eurobank και δεν μας κοινοποιούνται, παρά μόνο λαμβάνουμε μήνυμα ότι η πληρωμή σας έγινε δεκτή. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Υπάρχει δυνατότητα δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Πληρωμή μέσω Paypal

To Paypal είναι ένας παγκόσμια αποδεκτός τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών. Είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο με ασφάλεια, αφού ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας είναι το ίδιο το PayPal. Ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο τα χρήματα και ΟΧΙ αριθμούς καρτών. Ακόμα όλες οι σελίδες του είναι κρυπτογραφημένες, που σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να υποκλέψει στοιχεία συναλλαγών. Χρησιμοποιώντας το Paypal μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό.

 

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από την έδρα μας:

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από τα γραφεία της εταιρίας της ΟΔΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΗ.

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

EUROBANK: 0026.0052.29.0200063864  
ALPHA BANK: 104 - 002320 - 001838

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 93.74.810. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αγορά με Δόσεις: Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με δόσεις  μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.
Πιστωτική Κάρτα: Μέχρι 72 δόσεις (12, 24, 36, 72) από 0 ευρώ. (Το επιτόκιο εξαρτάται από την τράπεζά σας).

 

  v  Παραγγελία / Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

 

Ολοκλήρωση παραγγελίας:

Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας αυτομάτως σας έχει αποσταλλεί ένα επιβεβαιωτικό e-mail με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας, καθώς επίσης, μπορείτε να εκτυπώσετε το δελτίο παραγγελίας, στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας.

 

Παράδοση προϊόντων / έξοδα αποστολής

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της εταιρίας μας την επόμενη κιόλας μέρα της καταχώρησης της παραγγελίας, είτε με χρήση εταιρίας courier με επιπλέον χρέωσή σας.

All contents copyright © Odos Software Ltd. All rights reserved. Contact: odos@odos.gr